Een boek over wereldvrede

De Amsterdamse schrijfster Erica Pierik vertelt in Een boek over wereldvrede over het inspirerende gedachtengoed van de bevlogen wereldverbeteraar Engbert Breuker.

Herman Wijffels over deze uitgave: "Ik heb Een boek over wereldvrede met veel plezier en instemming gelezen. Erica Pierik en Engbert Breuker zetten op een heel toegankelijke manier neer wat er in deze tijd aan de orde is. Inspirerend! Ik hoop dat velen het zullen lezen."

Wanneer Erica de opdracht van Engbert aanneemt om over zijn plannen voor wereldvrede een boek te schrijven is zij aanvankelijk sceptisch over het idee, maar gaandeweg kan zij hier steeds meer een persoonlijke invulling aan geven. Een boek over wereldvrede is het eerlijke en openhartige verhaal van twee mensen die hun verlangen naar een betere wereld op heel verschillende manieren tot uitdrukking brengen.

Een boek over wereldvrede is het debuut van Erica Pierik (1975). Erica studeerde onder andere kunstgeschiedenis en religiestudies in Nijmegen en Amsterdam en werkt als freelance tekstschrijver. Erica woont en werkt in Amsterdam.


Erica Pierik
Nederlandstalig
196 pagina's
ISBN 9789079735112
Eerste druk september 2019


Bestel nu bij bol.com