Publicaties

De titels die hieronder zijn weergegeven zijn verkrijgbaar via de reguliere boekhandel in Nederland en Belgiƫ. De titels zijn uiteraard ook te bestellen bij alle online boekwinkels.

Kunstenaar en ontwerper Klaas Jacob Kort schilderde een jaar lang iedere dag een of meer schilderijen in de kleur rood. Het resultaat is een indrukwekkende serie schilderijen die reflecteren op het leven en de seizoenen.

Manifestaties van Bewustzijn is het verslag van een artistiek-wetenschappelijke zoektocht naar de beleving van spiritualiteit in onze seculiere technologische samenleving. Een volledig herziene Nederlandstalige uitgave van Manifestations of Mind in Matter (ICRL Press, Princeton, USA).

De nieuwe vertolking van het boek Prediker geeft een toegankelijke en diepzinnige kijk op misschien wel het meest gelezen wijsheidsboek uit de Bijbel. Nuchtere wijsheid van zo'n 2000 jaar geleden is nog steeds actueel.

De Nederlandse vertaling van "The Cosmic Laws" is een veel gelezen standaardwerkje op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling. Voorzien van een heldere inleiding en vol inspirerende inzichten over universele wetmatigheden die in ons leven werkzaam zijn.